Academia de Stiinte a Moldovei

Despre noi

Societatea de Microbiologie din Moldova este o asocia╚Ťie profesional─â non-profit, scopul c─âreia const─â în crearea unui cadru adecvat de cooperare ╚Ötiin╚Ťific─â ╚Öi profesional─â a speciali╚Ötilor din domeniul microbiologiei generale ╚Öi aplicate. Fondat─â în anul 1993, Societatea a devenit membru FEMS în anul 2006.
În prezent asocia╚Ťia num─âr─â 82 membri- cercet─âtori ai Institutului de Microbiologie ╚Öi Biotehnologie, Institutului de Genetic─â, Fiziologie ╚Öi Protec╚Ťie a Plantelor, Institutului de Horticultur─â ╚Öi Tehnologii Alimentare, Institutului de Ftiziopneumologie "Chiril Draganiuc", Universitatea de Stat de Medicin─â ╚Öi Farmacie “Nicolae Testemi┼úanu” din Republica Moldova, Colegiul National de Medicin─â ╚Öi Framacie “Raisa Pacalo”, Universitatea de Stat din Moldova, Universitatea Academiei de ╚śtiin╚Ťe a Moldovei, Universitatea Tehnic─â din Moldova, Centrul Na╚Ťional de S─ân─âtate Public─â.

ANUNȚ

Cu privire la desf─â╚Öurarea audierilor publice a rezultatelor ob╚Ťinute în cadrul proiectelor din domeniile cercet─ârii ╚Öi inov─ârii

  ...