Academia de Stiinte a Moldovei

Conferința de Biotehnologie Microbiană, 2018La 11 -12 octombrie 2018 la Chişinău şi-a ţinut lucrările Conferinţa Ştiinţifică Internaţională de Biotehnologie Micobiană, organizată de către Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie în colaborare cu Societatea de Microbiologie din Moldova.
Cea de-a IV–a sa editie a fost asociată cu celebrarea pentru prima dată a Zilei Internaţionale a Microorganismelor - celebrarea acelei lumi invizibile fără de care viaţa pe planeta noastră a fi fost imposibilă. Putem afrma ca acest eveniment stiintific bi-anual a devenit déjà o traditie. Circa 270 de autori si-au adus contributia la Culegerea de lucrari ale acestei editii. Printre ei sunt colaboratori ai institutiilor de cercetare din domeniul microbiologiei si biotehnologiei din Republica Moldova, Romania, Federaţia Rusă, Republica Cehă, Italia, India, Pakistan, Ucraina, Belarusi, Kazahstan, SUA.
Dragi participanţi ai Conferinţei, Vă mulţumim pentru colaborare şi Vă aşteptăm la următoarele ediţii!


ANUNȚ

Cu privire la desfășurarea audierilor publice a rezultatelor obținute în cadrul proiectelor din domeniile cercetării și inovării

  ...